Over ons

Wauben Productie BV is een staalconstructiebedrijf in Den Haag dat al meer dan tachtig jaar bestaat. Wij vervaardigen metaal en non-ferro gerelateerde producten in onze eigen werkplaats van circa 2.000 m2. De producten die wij maken, worden aan de hand van de wensen en eisen van de klanten ontworpen, geproduceerd en eventueel gemonteerd. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en in het maken van kleine series. De producten die wij leveren beschikken over een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn wij erg flexibel en garanderen een snelle levering.

Sjef Wauben staalconstructiebedrijf den haag

Sjef Wauben

Algemeen directeur

Christine Wauben - ten Rouwelaar staalconstructiebedrijf den haag

Christine Wauben – ten Rouwelaar

Cheyenne Wauben

Financieel directeur

Neal metaalbewerking Den Haag

Neal Karremans

Technisch directeur

Vidjai metaalbewerking Den Haag

Vidjai Benie

Financieel / Administratief medewerker

William Looyestein staalconstructiebedrijf den haag

William Looyestein

Projectmanager

Frank metaalbedrijf Den HAag

Frank van Vliet

Projectleider
Top-Liftinterieur

Dylan Keppel

Projectleider
Top-Liftinterieur

Sander metaalbedrijf

Sander Smeets

Productieleider

Eric maatwerk Den Haag

Eric Groen

Voorman Buitendienst

Missie

Wauben Productie BV helpt als staalconstructiebedrijf de klant met technische vragen door het vinden van een deskundige oplossing. Door het vervaardigen van maatwerk in zowel de publieke- als private sector voorzien wij onze klant van kwaliteitsproducten van diverse staalsoorten en non-ferro’s waar de klant jarenlang profijt van heeft.

Visie

Wauben Productie BV streeft er naar om in 2030 het werkgebied uit te breiden en internationaal kwaliteitsproducten te leveren, rekening houdend met innovatie, de omgeving, de veiligheid en het milieu.